19 мај 2016

Новиот министер м-р Митко Чавков го презеде кабинетот од Оливер Спасовски.

Денеска во Министерството за внатрешни работи на Република Македонија беше извршено примопредавање на должноста Министер за внатрешни работи. Новиот министер за внатрешни работи  м-р Митко Чавков го презеде кабинетот од претходниот министер Оливер Спасовски.