19 октомври 2021

Соопштение


Во врска со денешниот случај во Куманово, кога е сопрено возило „рено“, управувано од Д.Д., ве известуваме дека Министерството за внатрешни веднаш го вклучи Одделот за внатрешна контрола и професионални стандарди за целосно расчистување на случајот.

МВР нема да дозволи било каков притисок, незаконско постапување или злоупотреба на положбата.