12 октомври 2021

Расчистена тешка кражба на дрзок начин во Скопје


Денеска (12.10.2021), во просториите на ЕВР Аеродром и Драчево, полициски службеници, во присуство на родител, извршиле разговор со малолетно лице од Скопје, во врска со „тешка кражба на дрзок начин“ сторена на 22.09.2021 во Скопје врз друг малолетник од Скопје. Малолетникот го признал делото и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна кривична пријава.