13 октомври 2021

Комората за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит за техничко и физичко обезбедување

 Комората на РСМ за приватно обезбедување организира:

  • Полагање на стручен испит за ФИЗИЧКО обезбедување, кое ќе се одржи на: 21.10.2021 год. со почеток во 16.00 ч.