16 септември 2021

Пронајдено детето кое се изгубило попладнево во Скопје


Во 17.05 часот е пронајдено детето за кое од В.К. денеска во 16.03.часот беше пријавено дека се изгубило на подрачје на ПС Центар во Скопје. Детето е предадено на родителите.