06 април 2021

Прес-конференција на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски

 

Почитувани, 
 
Ве известуваме дека денеска, 06.04.2021 година (вторник) со почеток во 19:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.
 
 
Акредитираните новинари за онлајн видео вклучување ќе имаат можност за учество на прес-конференцијата во живо. 
 
Видео материјалот можете да го преземете од преносот во живо со висока ХД резолуција преку следните линкови:
 
Прес-конференцијата на македонски јазик: https://youtu.be/8wgjdu5Pl7k 
Прес-конференцијата на албански јазик: https://youtu.be/JBbU8IvpLhM