23 февруари 2021

Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски 15:00 часот

 Почитувани,

Ве известуваме дека денеска, 23.02.2021 година (вторник) со почеток во 15:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски преку платформата Zoom.
 Акредитираните новинари за онлајн видео вклучување ќе имаат можност за учество на прес-конференцијата во живо.

Видео материјалот можете да го преземете од преносот во живо со висока ХД резолуција преку следниот линк:
Прес-конференцијата на македонски јазик: https://youtu.be/nV4DtFVFRrY 


Со почит,