12 јануари 2021

Покана до медиуми

 

Амбасадорката на Сојузна Република Германија во Република Северна Македонија   Н.Е Анке Холштајн , утре 13.01.2021 (среда) во 11.00 часот на платформата кај возен парк во кругот на МВР, на министерот за внатрешни работи  Оливер Спасовски ќе му предаде донација од возила и опрема наменета за потребите на граничната полиција  по што ќе следуваат изјави за медиумите. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.