15 септември 2020

Покана до медиуми

Денеска (15.09.2020) во 12 часот на бул. Партизански одреди во Скопје, веднаш до Универзалната сала, портпаролот на МВР Тони Ангеловски ќе даде изјава за медиуми (засилени сообраќајни контроли). Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.