Вести

05 август 2020

Комората за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит

 Комората на РСМ за приватно обезбедување организира:

  • Полагање на стручен испит за ФИЗИЧКО обезбедување, кое ќе се одржи на: 14.08.2020 год. со почеток во 16.00 ч.