29 јули 2020

Соопштение

Во текот на изминатото деноноќие 28/29.07.2020 на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 537 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел  справување со Ковид -19.