27 јули 2020

Соопштение

Во текот на изминатото деноноќие (26/27.07.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија   на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносењеличназаштита на лице регистрирани се329 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел  справување со Ковид -19.