29 јули 2020

Комората за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит

Комората на РСМ за приватно обезбедување организира:

 

  • Полагање на стручен испит за ФИЗИЧКО обезбедување, кое ќе се одржи на: 07.08.2020 год. со почеток во 16.00 ч