30 јуни 2020

Покана за медиуми

 Министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев, денеска (30.06), во рамки на своите работни активности, ќе го посети Секторот за внатрешни работи во Штип и Одделението за внатрешни работи во Кочани и ќе оствари работен состанок со раководството.

Притоа, предвидено е во 12.30 часот пред зградата на СВР Штип, министерот за внатрешни работи, Чулев да даде изјава за медиумите.