29 јуни 2020

Покана за медиуми

 Министерот Наќе Чулев денес (29.06.2020) во 12,30 часот во просториите на Министерството за внатрешни работи (зграда бр. 1) ќе одржи тематска прес конференција. На прес конференцијата ќе присуствува претседателот на Државната изборна комисија, Оливер Деркоски.

Прес конференцијата ќе се прикажува онлајн преку следниот линк https://www.youtube.com/channel/UCLgINcL3FUs2ky2pQiFDpBw и преку фејсбук страната на Министерството за внатрешни работи.

Покануваме новинарски екипи да го проследат настанот, воедно апелираме на почитување на мерките за заштита од коронавирусот.