26 јуни 2020

Покана за медиуми

 Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев, денес сабота (27.06), во рамки на своите работни активности, ќе го посети СВР Куманово и ќе оствари работен состанок со раководството .

Притоа, предвидено е во 12.00 часот пред зградата на СВР Куманово, Министерот за внатрешни работи, Чулев да даде изјава за медиумите.