24 јуни 2020

Покана до медиуми

 Министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев утре, четврток (25.06), во рамки на своите работни активности, ќе го посети Одделението за внатрешни работи во Прилеп и ќе оствари работен состанок со раководството на ОВР Прилеп.

 Притоа, предвидено е во 11.30 часот пред зградата на ОВР Прилеп министерот за внатрешни работи, Чулев да даде изјава за медиумите.