23 март 2020

Покана до медиуми

 
 
Ве  известуваме  дека денеска, понеделник (23.03.2020) во 13:00 часот, во салата за состаноци во МВР, министерот за внатрешни работи Наќе Чулев ќе одржи прес конференција.

Ве информираме дека прес конференцијата ќе се емитува на официјалната фејсбук страна на министерството за внатрешни работи и официјалната фејсбук страна на министерот Наќе Чулев.

Согласно препораките за заштита од корона вирусот, апелираме новинарите и снимателите  да го проследат пресот  на социјалните медиуми.

Ве известуваме доколку имате прашања истите може да ги доставите по електронски пат на mvrjavnost@gmail.com најдоцна до 12.40 часот.