15 февруари 2020

Покана за медиуми

 Дополнителниот заменик на министерот за внатрешни работи, Славјанка Петровска денеска, сабота(15.02.), во рамки на своите работни активности, ќе ги посети ПС Струга како и други организациони единици во надлежност на СВР Охрид (ПО Франгово ,ПС Дебар и ГП Ќафасан). Притоа, предвидено е во 11.30 часот во ПС Струга дополнителниот заменик на министерот за внатрешни работи Петровска да даде изјава за медиумите.