14 февруари 2020

Покана до медиуми

Дополнителниот заменик на министерот за внатрешни работи, Славјанка Петровска денеска, петок(14.02.), во рамки на своите работни активности, ќе го посети Секторот за внатрешни работи Охрид,како и други организациони единици во надлежност на овој Сектор за внатрешни работи (ПО Зајас,ПО Осломеј ,ПС Кичево,ПС Охрид и Езерска полиција во Охрид).
Притоа, предвидено е во 12,30 часот во ПС Кичево дополнителниот заменик на министерот за внатрешни работи Петровска да даде изјава за медиумите.