13 февруари 2020

Покана до медиуми

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев  денеска 13.02.2020 (четврток) во 12.00 часот во рамки на редовните работни активности ќе го посети Секторот за внатрешни работи Скопје, по што во 12.45 часот пред објектот на СВР Скопје  ќе даде изјава за медиумите.  
Ги покануваме заинтересираните медиуми да присуствуваат на настанот.