12 февруари 2020

Покана до медиуми

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев денеска среда  (12.02.) во 12 часот во МВР (зграда бр 1 – сала за состаноци) ќе одржи прес конференција.Ги покануваме заинтересираните медиуми да присуствуват на пресот.