10 февруари 2020

Покана до медиуми

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев  денеска 10.02.2020 (понеделник) во рамки на редовните работни активности ќе го посети Секторот за внатрешни работи Охрид, по што во 16 часот пред објектот на СВР Охрид ќе даде изјава за  медиумите.  
 

Ги покануваме заинтересираните медиуми да присуствуваат на настанот.