21 ноември 2019

Покана до медиуми

 Сузана Прањиќ Талевска, началник на одделение за информации од јавен карактер, денеска (21.11.2019) во 13.30 часот во прес салата на МВР (зграда 1) ќе даде изјава за медиумите.