08 ноември 2019

Известување 08.11.2019

 Престојниот викенд 09/10.11.2019 дежурни лица за контакт со медиуми ќе бидат:

 
  1. Сузана Прањиќ Талевска
    071253850
 
  1. Ивица Илиевски
    070325889