Пријавете несоодветно постапување

Лице за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно и заштитено надворешно пријавување во Министерството за внатрешни работи:
Насер Камбери
адреса на електронска пошта за прием на пријави naser_kamberi@moi.gov.mk


Email: *
 
 
Содржина: *
 
НАПОМЕНА:Полињата означени со * се задолжителни.