17 февруари 2017

Прекинат е штрајкот на грчките земјоделци

Денес (17.02.) остварен е контакт помеѓу одговорен на смена- полициски службеник од ПС за ГП и ГН Богородица со одговорениот на смена од ГП Евзони, при што сме известени дека штрајкот на грчките земјоделци е прекинат и дека блокадата од трактори на ГП Евзони е отстранета. Патот е прооден за сите видови на сообраќај.