12 февруари 2017

ПОКАНА ЗА МЕДИУМИ

 

Утре (13.02) во 10 часот  во базата на ЕБР- касарна Ѓорче Петров ќе се одржи завршната вежба од обуката на припадниците на специјалните единици на МВР и АРМ со инструктори од Специјалните единици на САД. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот. Ве молиме да бидете во базата на ЕБР најдоцна до 9:40 часот.