• Повикувачкиот Центар, согласно договорот со МВР, во моментов има обврска да го менаџира закажувањето на термини за аплицирање на лични документи само за граѓани со живеалиште на подрачјето на град Скопје.

  Ве молиме да ги внесете точно Вашите лични податоци потребни за успешно закажување на термин! Во рок од 48 часа ќе добиете повратна емаил порака со точниот закажан термин.

  Полињата означени со * се задолжителни!

  Име: *  
  Презиме: *  
  Тел: *  
  ЕМБГ: *  
  E-mail: *  
  Вид на услуга:
  (Одберете го соодветниот вид на услугa)
  Проследи барање

 • Повикувачкиот Центар, согласно договорот со МВР, во моментов има обврска да го менаџира закажувањето на термини за аплицирање на лични документи само за граѓани со живеалиште на подрачјето на град Скопје.

  Преглед на сите закажани термини за соодветна услуга

  Полињата означени со * се задолжителни!

  ЕМБГ: *

  Вид на услуга:
  (Одберете го соодветниот вид на услуга)
  Пребарај


 • Повикувачкиот Центар, согласно договорот со МВР, во моментов има обврска да го менаџира закажувањето на термини за аплицирање на лични документи само за граѓани со живеалиште на подрачјето на град Скопје.

  Внесете го Вашиот ЕМБГ и видете ја листата на сите Ваши изработени(готови) лични документи.

  Полињата означени со * се задолжителни!

  ЕМБГ: *

  Вид на услуга:
  (Одберете го соодветниот вид на услуга)
  Пребарај